Vita-Pensionado
Lekker met pensioen
Workshops

Vita-Pensionado geeft workshops aan degenen die graag willen weten of ze op de goede weg zijn. En antwoord op die belangrijke financiële vragen willen hebben.

De workshops worden in overleg met de werkgever gegeven.
In de workshops komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe is het in Nederland geregeld? AOW, ANW, etc.
  • Huidige pensioenregeling bij de werkgever
  • Nabestaandenpensioen
  • Aanvullende regelingen
  • Financieel Toekomstrapport


Voor elke deelnemer wordt een inventarisatie en analyse gemaakt van zijn eigen huidige en toekomstige financiële situatie. De uitkomsten worden helder en duidelijk in een overzichtelijk Financieel Toekomstplan gezet.

De workshops worden in-company gehouden. Door de workshops op deze manier te organiseren, geeft het de betrokkenheid van de betreffende werkgever goed weer en laat hij zien het belangrijk te vinden dat zijn werknemers goed geïnformeerd zijn. Ook dwingt de wettelijke zorgplicht werkgevers, werknemers helder en juist over de pensioenregeling te informeren.

Financiering van de workshops wordt veelal gedaan uit het opleidingsbudget en met een eventuele eigen bijdrage van de deelnemer.

Neem voor de mogeljkheden en informatie over de workshops gerust contact met ons op. Vul het antwoordformulier in en stuur het in, wij zullen u dan zo snel mogelijk van informatie voorzien en contact met u opnemen.